Al 40 bedrijven en organisaties doen mee aan de Week van Duurzaamheid

Van 8 tot en met 16 oktober is er in de regio Noord-Veluwe van alles te zien, proeven en ervaren op het gebied van duurzaamheid. Dan is de Week van Duurzaamheid. Zo’n veertig bedrijven en organisaties uit de regio hebben zich al aangemeld. Zij willen tijdens de Week van Duurzaamheid een workshop, kortingsactie, proeverij of andere actie aanbieden. Dit kan zowel online als op locatie bij hun eigen (bedrijfs)pand zijn. Wie ook wil meedoen, kan zich kosteloos opgeven.

Van een warmtepomp tot aan streekproducten en van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen tot aan elektrisch tuingereedschap. Veel Noord-Veluwenaren bieden verrassend veel duurzame en natuurlijke producten aan.

Tijdens de Week van Duurzaamheid wordt dit extra in de schijnwerpers gezet. Inwoners maken zo (opnieuw) kennis met het duurzame aanbod in hun eigen regio. Bijvoorbeeld door mee te doen aan een proeverij of een online workshop.

Initiatiefnemers
Initiatiefnemers van de Week van Duurzaamheid zijn de zeven regiogemeenten, Waterschap Vallei en Veluwe, provincie Gelderland en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam.

Aanmelden Organisaties, bedrijven en inwoners uit de regiogemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten kunnen hun activiteit aanmelden via de website van Week van Duurzaamheid: www.weekvanduurzaamheid.nl/aanmelden.

5 gedachten over “Al 40 bedrijven en organisaties doen mee aan de Week van Duurzaamheid”

  1. Pingback: spa music

  2. Pingback: cafe ambience

  3. Pingback: gangster

  4. Pingback: piano jazz

  5. Pingback: sinterklaas charlotte dematons 2024

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud