Webinar over mogelijke locaties voor energieopwekking

Op 14 oktober organiseert de gemeente Putten een informatieavond over de Regionale Energie Strategie (RES). In de RES staan 3 scenario’s geschetst over de beste locaties voor energieopwekking. Tijdens de online webinar worden deze scenario’s verder toegelicht.

Op de Noord-Veluwe wordt er samengewerkt om duurzame energie op te wekken. Het doel is om in 2030 ongeveer 60% van de gebruikte elektriciteit in de eigen regio op te wekken. Dit noemen we de RES. Om dit te behalen heeft Nederland zich opgedeeld in 30 energieregio’s. Deze regio’s onderzoeken waar en hoe het best duurzame elektriciteit op het land opgewekt kan worden. Hierbij gaat het om zonne-energie en windenergie.

Webinar voor inwoners van Putten
De gemeente Putten valt binnen de Noord-Veluwe regio en samen met de Noord Veluwe is er een eerste concept versie van deze Regionale Energie Strategie opgesteld. Tijdens de online webinar worden de 3 scenario’s toegelicht en is er ruimte voor vragen.

Wil je de webinar online bijwonen op 14 oktober? Dat kan. Stuur een mail naar gvdonkersgoed@putten.nl om je aan te melden. Je ontvangt dan aanvullende informatie over je deelname.

10 gedachten over “Webinar over mogelijke locaties voor energieopwekking”

  1. Pingback: relax

  2. Pingback: work music

  3. Pingback: piano jazz music

  4. Pingback: relax the nervous system

  5. Pingback: música para treinar 2023

  6. Pingback: Belcampo

  7. Pingback: LSM99LIVE เว็บตรงของแท้ อันดับ 1

  8. Pingback: สุทธิพัฒน์

  9. Pingback: buy liquid lsd online,

  10. Pingback: 드라마 다시보기

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud