1000e aanvraag Energiebespaaractie binnen

Al 1000 mensen hebben hun bonnetje ingediend voor de Energiebespaaractie! Met de Energiebespaaractie krijg je korting als je producten koopt waarmee je energie kunt besparen. De actie is verlengd tot en met 3 december dit jaar. De kortingsactie loopt zolang het budget er is. Op de actiepagina is de huidige stand per gemeente te zien.

De actie geeft inwoners een extra steuntje in de rug om aan de slag te gaan met energiebesparing in huis. Zowel met grote als kleine aanpassingen in huis kunnen zij energie besparen.

Voor kleine maatregelen ontvangen inwoners 50 procent (maximaal 50 euro) van hun aankoopbedrag terug. Dit zijn bijvoorbeeld tochtstrips, deurdrangers en ledverlichting.

Voor grote energiebesparende producten geldt een kortingsbedrag van 25 procent. Inwoners kunnen maximaal 100 euro terugkrijgen. Onder deze categorie vallen producten als: muurisolatie, vloerisolatie, balansventilatiesysteem en een inductiekookplaat bijvoorbeeld.

Inwoners kunnen voor informatie over de deelnemende producten, de kortingsbedragen, de voorwaarden en het beschikbare budget per gemeente terecht op: www.veluwe­­duurzaam.nl/energiebespaaractie

6 gedachten over “1000e aanvraag Energiebespaaractie binnen”

  1. Pingback: peaceful piano music

  2. Pingback: sleeping music

  3. Pingback: harp background music

  4. Pingback: Cozy Coffee

  5. Pingback: relaxing music sleep

  6. Pingback: coffee shop ambiance

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud