Korting op isolatiematerialen voor alle doe-het-zelvers op de Noord-Veluwe

Wist je dat 3 op de 4 huizen in Nederland niet goed zijn geïsoleerd? Geldt dat ook voor jou? Ga aan de slag en doe mee aan de Isolatie-actieweken vanaf 12 oktober.

Een goed geïsoleerd huis heeft veel voordelen: in de winter houd je de kou tegen en in de zomer de warmte. Ook zijn je energiekosten lager, waardoor je minder CO2 uitstoot. Goed voor het milieu en je portemonnee!

Natuurlijk moet je eerst wat investeren om deze besparingen te krijgen. Om je daar een handje bij te helpen hebben de gemeenten Hattem, Elburg, Oldebroek, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten een leuke actie voor jou: de Isolatie-actieweken!

Doe-het-zelvers
In oktober vinden deze actieweken plaats. Tijdens deze actie kun jij een deel van je aankoopbedrag van isolatiemateriaal terug krijgen. Deze actie is gericht op de doe-het-zelver. Dat betekent dus dat je bij een bouwmarkt je materialen kunt kopen en met je bonnetje een deel van het aankoopbedrag terug kunt krijgen.

Dubbele korting
Deze actie gaat 12 oktober van start! Bekijk hier alvast welke bedrijven er mee doen. Een aantal deelnemende bouwmarkten bieden zelf ook een korting op de producten, zodat je een dubbele korting ontvangt! Een korting van de bouwmarkt en een korting via de Veluwe Duurzaam.

Scroll naar boven
Naar de inhoud springen