Eerste activiteiten Week van Duurzaamheid 2020 aangemeld

Een demonstratie ‘Koken op inductie’, een kaasproeverij of bijvoorbeeld een proefritje elektrisch rijden; de eerste activiteiten van Week van Duurzaamheid 2020 zijn inmiddels aangemeld! Wil jij ook meedoen als ondernemer? Meld je activiteit dan snel aan!

Van 5 tot en met 17 oktober wordt de Week van Duurzaamheid georganiseerd  in de regio Noord-Veluwe. Organisaties en bedrijven laten in deze twee weken inwoners kennismaken met een gevarieerd aanbod van duurzame producten en diensten. De week wordt georganiseerd door Veluwe Duurzaam in samenwerking met de zeven regiogemeenten Hattem, Oldebroek, Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten.

Je kunt als organisatie of bedrijf uit de regiogemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten meedoen door bijvoorbeeld een leuke (kortings)actie op duurzame producten, het geven van een rondleiding of een lekker duurzaam actiemenu in je restaurant aan te bieden.

Meedoen is gratis
Ondernemers kunnen een activiteit aanmelden op www.weekvanduurzaamheid.nl. Organisaties en bedrijven die op zoek zijn naar een leuk idee voor een activiteit, kunnen voor advies terecht bij Veluwe Duurzaam


Scroll naar boven
Ga naar de inhoud