Meld jouw bedrijf aan

Veel huiseigenaren denken na over het verduurzamen van hun woning of zijn hiermee al gestart. Voordat huiseigenaren aan de slag gaan, doorlopen zij verschillende stappen. Dit is de klantreis. Een belangrijk onderdeel van deze klantreis is het vinden van het juiste product en bedrijf. Op de aanbiederspagina staat een overzicht met bedrijven die ervaring hebben. Staat jouw bedrijf hier al tussen?

Meer info

Veluwe Duurzaam is het duurzaamheidsloket van de zeven gemeenten in de regio Noord-Veluwe. Het duurzaamheidsloket geeft energieadvies, informeert inwoners over financiële regelingen, ondersteunt buurtinitiatieven, organiseert activiteiten en zorgt voor een actueel overzicht van aanbieders in de regio.

Wat levert het je op?

Door jouw bedrijf aan te melden als aanbieder, kom je tussen de aanbieders in de regio te staan. Je kunt jouw profiel aanvullen met voorbeeldprojecten. Dit geeft een duidelijk overzicht en een helder plaatje voor inwoners die op zoek zijn naar jouw product en/of dienst. Het levert je veel voordelen op om als aanbieder tussen de aangemelde bedrijven te staan. Wij zetten er 6 op een rij:

  1. Direct contact met je doelgroep: wanneer je aanbieder bent geef je duidelijk aan jouw doelgroep weer wat jouw diensten zijn. Zo heb je altijd direct contact met je doelgroep en kan je jouw diensten op een persoonlijke manier afstemmen.
  2. Je maakt jezelf extra zichtbaar: als aanbieder van duurzame producten en/of diensten maak jij jouw bedrijf extra zichtbaar doordat inwoners naar deze aanbiederspagina worden doorverwezen.
  3. Je hebt snel een vertrouwensband: doordat er wordt doorverwezen naar de aanbiederspagina, zullen mensen jouw bedrijf sneller als betrouwbaar aanbieden.
  4. Toekomstige klanten zien gelijk wat jij kan betekenen: Door voorbeeldprojecten op de aanbiederspagina te zetten, kunnen inwoners in één oogopslag zien wat jij voor hen kan betekenen en welke kwaliteit jij levert.
  5. Behaal goede referenties: Via referenties spreken huiseigenaren hun tevredenheid uit over je bedrijf.
  6. Draag ook bij: Door je bedrijf te vermelden, ondersteun je het energieloket en draag je bij aan een energieneutrale regio!

Zoals je hierboven kunt lezen, wordt er naar de aanbiederspagina doorverwezen. Ook dit zorgt ervoor dat jij extra zichtbaar wordt en snel een vertrouwensband hebt met je nieuwe klant. Wie verwijst er door naar jouw bedrijf?

  • De gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Oldebroek, Nunspeet en Putten
  • De helpdesk Veluwe Duurzaam, wanneer er vragen zijn vanuit inwoners/verenigingen/bedrijven etc.
  • De adviseurs. Tijdens een energiespreekuur of energieadviesgesprek.

Wat moet ik doen om me aan te melden?

Je kunt jouw bedrijf snel en makkelijk aanmelden door op onderstaande knop te drukken. Als bedrijf in de regio Noord-Veluwe wordt er jaarlijks klein administratief bedrag gevraagd om jouw bedrijf op de aanbiederspagina te tonen.

In 2021 is dit voor bedrijven die gevestigd zijn in een van de zeven Noord-Veluwse gemeenten gratis.

Vragen? Neem contact op met ons via 0525 – 70 10 15 of via info@veluweduurzaam.nl. Geef aan dat je vragen hebt over de aanbiederspagina.

Meld je bedrijf aan >

Scroll naar top
Skip to content