Bezoek 30 oktober en 6 november een duurzaam huis

De snel oplopende gasprijzen zijn voor veel huishoudens reden om zich te oriënteren op energiebesparende maatregelen of aardgasvrij wonen. Dit kan tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op zaterdag 30 oktober & 6 november. Huiseigenaren uit de Noord-Veluwe en omstreken stellen hun huis open om uitleg te geven over bijvoorbeeld isolatie, een warmtepomp of aardgasvrij wonen. Je kunt je inschrijven via www.duurzamehuizenroute.nl.

Een huis verduurzamen kan op allerlei manieren. Zo kun je klein beginnen met ledlampen, een slimme thermostaat en tochtstrippen, of het groter aanpakken met isolatie of vloerverwarming. Tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route kun je duurzame maatregelen bekijken en ervaren bij allerlei verschillende duurzame huizen. De gesprekken met de huiseigenaren geven je handige tips en ideeën om tot een goede aanpak te komen voor je eigen woning.

Duurzame huizen in de buurt
Via www.duurzamehuizenroute.nl kun je zien welke woningen er in de regio opengaan. Per woning zijn er een maximaal aantal plekken beschikbaar, verdeeld over zaterdag 30 oktober en 6 november. Inschrijven kan bij de woning op de website. Aan een bezoek zijn geen kosten verbonden.

5 gedachten over “Bezoek 30 oktober en 6 november een duurzaam huis”

  1. Pingback: jazz instrumental

  2. Pingback: Calming Music

  3. Pingback: relaxing sleep music

  4. Pingback: trap workout motivation

  5. Pingback: jazz piano music

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud