Win samen met je buren een ‘auto van de straat’

Staat jouw straat vol met auto’s die weinig worden gebruikt? Meld je met je buren tot 1 december aan voor een ‘auto van de straat’ en maak kans op een gezamenlijke elektrische auto. Deze actie wordt georganiseerd door de provincie Gelderland en Natuur & Milieu.

Je herkent het misschien wel: jouw straat staat vol met auto’s die het grootste gedeelte van de week aan de kant van de weg staan. Zonde, vindt de provincie Gelderland. En daarom is er de actie ‘Auto van de straat’ bedacht. Daarmee maak je kans om een jaar lang samen met je buren in een elektrische auto te rijden. Zo zijn er straks minder auto’s bij jou in de straat en wordt er minder op de weg gereden (en dus minder CO2 uitgestoten).

Tot 1 december kun je jouw straat aanmelden om kans te maken op een gezamenlijke elektrische auto. Uit alle aanmeldingen worden drie straten gekozen die zes maanden lang een auto mogen delen. Eén van deze drie straten maakt daarbovenop kans om de auto in totaal 12 maanden lang te delen. De laadpalen, auto’s en schoonmaakspullen om de auto coronaproof te gebruiken, worden voor jullie als straat geregeld.

De spelregels
Wil jij samen met jouw buren een auto delen? Bekijk hier dan alle informatie en spelregels.

3 gedachten over “Win samen met je buren een ‘auto van de straat’”

  1. Pingback: relaxing jazz

  2. Pingback: smooth night jazz

  3. Pingback: coffee shop ambience

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud