Stel je vraag tijdens het online energiespreekuur

Wil je besparen op je energierekening, maar weet je niet hoe je dat kunt doen? Of heb je meerdere offertes opgevraagd voor een nieuwe cv-ketel, maar vraag je je af waar je op moet letten? Dan is het fijn als een professional je eenvoudig en snel advies kan geven. Deze mogelijkheid is er tijdens het online energiespreekuur van Veluwe Duurzaam en de zeven regiogemeenten. Schrijf je kosteloos in voor het energiespreekuur, stel je vraag en krijg advies waar je mee verder kunt.

Tijdens het online energiespreekuur van Veluwe Duurzaam en de zeven regiogemeenten kun je een vraag stellen over energiebesparing en het verduurzamen van je woning. Bijvoorbeeld hoe je het beste je thuiswerkplek op zolder kunt isoleren of wat een goed alternatief is voor je oude cv-ketel. Een energieadviseur van Veluwe Duurzaam geeft advies dat past bij jouw woonsituatie. Deze adviseurs zijn onafhankelijk en zijn op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving.

Oriënteren
Het spreekuur is zowel voor inwoners die al even aan de slag zijn met duurzaamheid, maar ook voor mensen die nog aan het oriënteren zijn. Alle inwoners van de regio Noord-Veluwe (gemeente Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Hattem) kunnen gebruikmaken van het energiespreekuur. Veel inwoners hebben het afgelopen jaar al van deze mogelijkheid gebruik gemaakt.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor een gesprek met een energieadviseur via de website van Veluwe Duurzaam. Je hoofdvraag en aanvullende informatie (waaronder de tekeningen of nota’s) kunnen bij de aanmelding alvast worden doorgegeven. Hoe meer informatie er voorafgaand aan het gesprek wordt aangeleverd, hoe efficiënter het gesprek zal verlopen.

25 minuten
Een adviesgesprek duurt ongeveer 25 minuten en vindt online of telefonisch plaats. Iedereen die zich aanmeldt, kan zelf een dag en tijdstip (tussen 18.00 – 20.00 uur) uitkiezen. Wie zich aanmeldt voor het gesprek, kan kiezen uit de volgende opties: bellen, videobellen via WhatsApp of een Skype-gesprek (met of zonder beeld). Je kunt je aanmelden via de website: www.veluweduurzaam.nl/advies/energiespreekuur.

2 gedachten over “Stel je vraag tijdens het online energiespreekuur”

  1. Pingback: relaxing music

  2. Pingback: โปรโมชั่น LSM99

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud