Vernieuwde ISDE-subsidie voor duurzame maatregelen

Wil je aan de slag met het verduurzamen van je woning of (bedrijfs)pand? Met de nieuwe Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kun je als woningeigenaar of zakelijk gebruiker subsidie ontvangen.

De Subsidie energiebesparing eigen huis(SEEH-subsidie) waarmee je als particulier tot 31 december 2020 subsidie kon aanvragen voor isolatiemaatregelen is vervangen en uitgebreid met de ISDE-subsidie.
Met deze nieuwe subsidie kun je als woningeigenaar niet alleen voor isolatiemaatregelen, maar ook voor de aanschaf van een warmtepomp, zonneboiler of het aansluiten op het warmtenet een financiële bijdrage ontvangen.

Zonnepanelen voor zakelijke gebruikers
Ook als zakelijk gebruiker kun je de ISDE-subsidie aanvragen. Je kunt de subsidie inzetten voor de aanschaf voor zonnepanelen of een kleinschalige windturbine. Daarnaast is het mogelijk om de subsidie te gebruiken voor de aansluiting op het warmtenet, de aanschaf van een warmtepomp of een zonneboiler.

VvE’s
VvE’s kunnen de ISDE-subsidie aanvragen voor aansluiting op het warmtenet, een warmtepomp of zonneboiler. Daarnaast blijft de SEEH-subsidie bestaan voor de VvE’s, waarmee er isolatiemaatregelen getroffen kunnen worden.

Meer weten over deze en andere subsidies? Ga dan naar https://veluweduurzaam.nl/subsidies

5 gedachten over “Vernieuwde ISDE-subsidie voor duurzame maatregelen”

  1. Pingback: relaxing music

  2. Pingback: iptv playlist jetzt testen

  3. Pingback: naga356

  4. Pingback: land slot auto เว็บตรง

  5. Pingback: site de afiliados

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud