Veluwe Duurzaam zoekt extra energiecoaches

Heb jij een passie voor duurzaamheid en energiebesparing? Geef je dan voor 17 maart op als energiecoach! Veluwe Duurzaam zoekt namelijk inwoners uit de regio Noord-Veluwe die hun buurtgenoten willen helpen met energie besparen en aan de slag willen als vrijwillige energiecoach.

Als energiecoach geef je nét even dat steuntje in de rug om verder te komen. Je helpt bijvoorbeeld bij het invullen van een subsidieaanvraag, legt uit wat er in die moeilijk opgestelde offerte staat of geeft praktische tips om energie te besparen.

Poule
Er is al een bestaande poule van 25 energiecoaches in de regio Noord-Veluwe. Vanwege de grote aanvraag van coachgesprekken is er behoefte om de poule uit te breiden. Met name binnen de gemeente Elburg, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten worden extra coaches gevraagd.

Informatiebijeenkomst 29 maart
Op maandag 29 maart is er een informatiebijeenkomst voor (aanstaande) energiecoaches. Afhankelijk van de coronamaatregelen op dat moment vindt de bijeenkomst online of op locatie plaats. Tijdens de informatiebijeenkomst is er gelegenheid om kennis te maken en geeft Veluwe Duurzaam informatie wat een coach doet. Na de bijeenkomst kunnen de (aanstaande) energiecoaches zich aanmelden voor de training. Deze training bestaat uit 5 trainingsavonden in april en mei (op de donderdagavond).

Aanmelden
Meer informatie? Ga dan naar: www.veluweduurzaam.nl/advies/energiecoach.

7 gedachten over “Veluwe Duurzaam zoekt extra energiecoaches”

  1. Pingback: harp background

  2. Pingback: musica de treino

  3. Pingback: coffee

  4. Pingback: รับทำเว็บไซต์บริษัท

  5. Pingback: ozempic for weight loss

  6. Pingback: พอด

  7. Pingback: Relex smile

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud