Noord-Veluwse Energiebespaaractie: 50% korting op radiatorfolie, deurdrangers en meer

Eenvoudig energie en geld besparen? Tussen 11 en 24 oktober kun je als Noord-Veluwse inwoner de helft van je aankoopbedrag terugkrijgen als je één of meerdere energiebesparende producten koopt. Het gaat om radiatorfolie, ledlampen, deurdrangers en waterbesparende douchekoppen bijvoorbeeld. Daarbovenop bieden een aantal bouwmarkten zelf ook nog een korting op de materialen aan. De Energiebespaaractie wordt mede mogelijk gemaakt door de zeven regiogemeenten en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam.

De Energiebespaaractie moet inwoners een steuntje in de rug geven om aan de slag te gaan met energiebesparing in huis. Juist met een aantal kleine aanpassingen kan er al veel worden bespaard. Zo zorgt een deurdranger of deurveer ervoor dat deuren niet onnodig open blijven staan in huis. Hierdoor blijft de warmte in de winter beter in huis hangen.

Douchekop
Eén van de andere deelnemende energiebesparende producten is de waterbesparende douchekop. Door een normale douchekop stroomt zo’n 12 liter water per minuut. Met een waterbesparende douchekop kan dit al worden teruggebracht naar 4,5 liter per minuut. Dat bespaart niet alleen water, maar ook energie. Er hoeft namelijk minder water verwarmd te worden.

Aankoopbon uploaden bij Veluwe Duurzaam
Hoe werkt de actie? Wie één of meerdere energiebesparende producten heeft gekocht, mag zijn aankoopbon uploaden via de website van Veluwe Duurzaam. Dit kan tot en met 7 november 2021. Als het bedrag is goedgekeurd, wordt het geld overgemaakt.

De korting is alleen voor inwoners van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Een overzicht van deelnemende producten en informatie over de voorwaarden is te vinden via: www.veluweduurzaam.nl/energiebespaaractie

Extra korting bij bouwmarkten
In het kader van de Energiebespaaractie geven een aantal bouwmarkten zelf ook korting op energiebesparende producten. De korting die Veluwe Duurzaam geeft, komt daarbovenop. De deelnemende bouwmarkten staan op de website www.veluweduurzaam.nl/energiebespaaractie vermeld.

6 gedachten over “Noord-Veluwse Energiebespaaractie: 50% korting op radiatorfolie, deurdrangers en meer”

  1. Pingback: relaxing music sleep

  2. Pingback: music for stress relief

  3. Pingback: cafe jazz

  4. Pingback: ทำความรู้จักกับ lotto88win

  5. Pingback: Leupold VX-Freedom Bushmaster Rifle Scope 3-9x 40mm Duplex Reticle Matte Black For Sale Online

  6. Pingback: คาเฟ่อารีย์

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud