Nieuwe energiecoaches ontvangen certificaat van wethouders en Veluwe Duurzaam

Sinds deze week heeft Veluwe Duurzaam 12 nieuwe, enthousiaste energiecoaches erbij. De kersverse coaches kregen donderdag 2 september hun certificaat overhandigd door wethouder Bob Bergkamp, bestuurlijke trekker duurzaamheid in de regio Noord-Veluwe, wethouder Auke Schipper van de gemeente Hattem en Shiphrah Kleijer van duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam.

Een energiecoach is een vrijwilliger die andere inwoners wil helpen op het gebied van energiebesparing. Het nemen van energiebesparende maatregelen scheelt niet alleen CO2-uitstoot, maar zorgt ook voor een lagere energierekening en meer comfort in de woning. Een energiecoach is als het ware ‘de buurman met kennis en ervaring’ die op een toegankelijk manier uitleg kan geven over maatregelen, het aanvragen van offertes en subsidies.

Poule van 35 energiecoaches  
De twaalf energiecoaches hebben een training via Veluwe Duurzaam gevolgd waarin zij vijf avonden lang dieper ingingen op thema’s als isolatie, ventilatie en subsidiemogelijkheden. Er was al een bestaande poule van 23 energiecoaches in de regio Noord-Veluwe. Vanwege het grote aantal aanvragen van coachgesprekken was er behoefte om de poule uit te breiden naar gemiddeld 5 coaches per gemeente. Daarmee komt het totale aantal op 35 coaches.

Gratis een gesprek aanvragen
Inwoners van de gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Hattem kunnen kosteloos en geheel vrijblijvend een gesprek met één van de energiecoaches aanvragen via: www.veluweduurzaam.nl/advies/energiecoaches

7 gedachten over “Nieuwe energiecoaches ontvangen certificaat van wethouders en Veluwe Duurzaam”

  1. Pingback: coffee shop music

  2. Pingback: workout music

  3. Pingback: calming music

  4. Pingback: bossa nova piano smooth

  5. Pingback: smooth piano jazz

  6. Pingback: spa music

  7. Pingback: ไวอากร้าไทย

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud