Deze week was de online workshop ‘Maak een stappenplan voor je woning’ van Veluwe Duurzaam. Aan de hand van een ingevuld stappenplan konden de 17 deelnemers zien welke stappen (en in welke volgorde) ze kunnen nemen om hun woning aardgasvrij-ready te maken.

Workshopleider en energieadviseur Yvonne Feuerhahn hoorde leuke en interessante vragen van de deelnemers voorbijkomen, zoals: “Hoe kan ik zien of mijn spouw al geïsoleerd is?” en “Wij moeten stap-voor-stap onze maatregelen nemen, vanwege het budget. Kunnen wij beter beginnen met het isoleren van de vloer of met het vervangen van het oude glas?”.

De deelnemers kregen niet alleen advies van Yvonne Feuerhahn, maar ook van elkaar. Zo deelde een deelneemster haar ervaring over haar eigen hybride warmtepomp.

De deelnemers kwamen uit de zeven regiogemeenten (Gemeente Putten, Gemeente Ermelo, Gemeente Harderwijk, Gemeente Nunspeet, Gemeente Elburg, Gemeente Oldebroek en Gemeente Hattem) en zelfs uit Groningen en Rotterdam! Zij verhuizen binnenkort naar onze mooie regio.

Scroll naar boven
Naar de inhoud springen