Grote opkomst onder bewoners Zeebuurt bij informatie over aardgasvrij wonen

Op woensdag 19 februari vond het eerder aangekondigde buurtgesprek in cbs DOK 19 plaats, met als thema “Zeebuurt aardgasvrij?”.

De opkomst was boven verwachting! Ruim 150 bewoners uit de Zeebuurt kwamen hier op af en kregen, na een inleiding van wethouder Bert van Bijsteren, een uitleg over de kansen en mogelijkheden om in Harderwijk te starten als aardgasvrije wijk. Dit laatste werd gedaan door Machiel Karels, namens de gemeente de projectleider “Aardgasvrij Harderwijk”.

Nadat de goede ervaringen van een bewoner van een recent gerenoveerde huurwoning met het publiek gedeeld werden en een aantal vragen van de aanwezigen waren beantwoord, ging men in groepjes uiteen om een indruk te krijgen welke vragen er waren en wat de bewoners van verduurzaming en specifiek van aardgasvrij vinden.

Gedurende de avond was de sfeer uitstekend en werd de uitleg over een eventuele energietransitie als bijzonder informatief en nuttig ervaren. De vele opmerkingen en vragen vanuit de verschillende groepen bewoners moeten nog worden samengevat en geëvalueerd, waarna dit thema voor de zeebuurt een vervolg krijgt.

8 gedachten over “Grote opkomst onder bewoners Zeebuurt bij informatie over aardgasvrij wonen”

  1. Pingback: smooth piano jazz music

  2. Pingback: soothing music

  3. Pingback: morning jazz

  4. Pingback: sleeping music

  5. Pingback: psilocybin chemical structure

  6. Pingback: swingers málaga

  7. Pingback: mushroom microdose amount

  8. Pingback: บริษัทรับทำ SEO

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud