Gratis energiescan voor kerkgebouwen Oldebroek

Wie benieuwd is naar het energieverbruik van zijn kerk, kan nu een energiescan aanvragen bij Veluwe Duurzaam. Deze scan geeft inzicht hoe je energie kunt besparen. De gemeente Oldebroek wil met de energiescans meer kerken stimuleren om aan de slag te gaan met energiebesparing. Daarom worden de energiescans kosteloos aangeboden.

Kerkgebouwen zijn over het algemeen complexe gebouwen als het gaat om verwarmen. Een energiescan laat zien hoe het energieverbruik en daarmee ook de energiekosten van een kerkgebouw verminderd kunnen worden.

Voorbeeld
Een onafhankelijke energieadviseur voert de scan uit, stelt een adviesrapport op en neemt daarna ook de kansen en mogelijkheden voor energiebesparing door. Andere kerken uit de gemeente Oldebroek kunnen elkaars adviesrapport ook inzien om daarvan te leren. Dit kunnen zij via Veluwe Duurzaam opvragen. Zo is het adviesrapport van de Kruiskerk in Wezep al als voorbeeld op te vragen via: communicatie@veluweduurzaam.nl.

Energiescan aanvragen
Beheerders van kerkgebouwen worden door Veluwe Duurzaam (namens de gemeente Oldebroek) benaderd of zij interesse hebben in een energiescan. Wie zelf direct een energiescan wil aanvragen, kan dit doen via: www.veluweduurzaam.nl/geloofsgebouwen/energiescan

10 gedachten over “Gratis energiescan voor kerkgebouwen Oldebroek”

  1. Pingback: best motivational music

  2. Pingback: calm jazz

  3. Pingback: calming music

  4. Pingback: winter jazz

  5. Pingback: Geissele Firearms

  6. Pingback: แทง ROV

  7. Pingback: รับทำเว็บไซต์

  8. Pingback: lsm99 แทงบอล 4 ตังค์

  9. Pingback: mushroom microdose amount

  10. Pingback: porcini mushrooms dried near me

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud