Geslaagde eerste kennismakingsavond met potentiële energiecoaches

Afgelopen maandagavond maakten 16 potentiële energiecoaches kennis met elkaar en met Veluwe Duurzaam. Tijdens de avond kregen de aanwezigen meer te horen over de rol als energiecoach. Voor geïnteresseerden die niet aanwezig konden zijn, wordt er een tweede bijeenkomst in augustus gehouden.

Om inzicht te krijgen in hun rol als energiecoach kregen de aanwezigen naast informatie ook een aantal casussen voor hun kiezen. Bijvoorbeeld vragen over de oorzaken van een hoge energierekening of over subsidies. De potentiële energiecoaches hadden veel ideeën en creatieve oplossingen.

Energiecoaches
Veluwe Duurzaam is op zoek naar vrijwilligers die een passie voor energiebesparing hebben, het leuk vinden om praktische tips te geven en in de gemeente Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek of Putten wonen. Deze vrijwilligers worden actief in de gemeente waar zij wonen en helpen inwoners bij hun vragen over duurzaamheid en energiebesparing.

Opgeven
Wil jij ook energiecoach worden? Geef je op als energiecoach en wie weet kun jij straks anderen in jouw gemeente helpen bij duurzame vragen!

9 gedachten over “Geslaagde eerste kennismakingsavond met potentiële energiecoaches”

  1. Pingback: winter jazz

  2. Pingback: Cozy Jazz Music

  3. Pingback: winter ambience

  4. Pingback: aksara 178

  5. Pingback: รับทำเว็บไซต์

  6. Pingback: ทำกำไรกับ บอลยูโร 2024 วันนี้ด้วย 3 วิธีแทงบอลให้ได้เงิน

  7. Pingback: play cornhole

  8. Pingback: benefits of illuminati

  9. Pingback: micro dosing chocolate

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud