Energiemaatje helpt inwoners gemeente Elburg die minder te besteden hebben met energiebesparing  

Voor inwoners uit de gemeente Elburg is er een energiemaatje beschikbaar. Deze vrijwilliger helpt mensen die moeilijk rondkomen en hun energierekening nauwelijks kunnen betalen. Dit maatje geeft handige tips en neemt gratis bespaarproducten mee. Denk bijvoorbeeld aan een ledlamp, radiatorfolie en/of een waterbesparende douchekop. Met een energiemaatje wil gemeente Elburg inwoners die minder te besteden hebben helpen hun energierekening te verlagen.

Een energiemaatje komt één of meerdere keren langs bij een inwoner en checkt bijvoorbeeld waar het tocht in huis. Met een aantal simpele aanpassingen wordt het daardoor warmer in de winter en koeler in de zomer.

Naast handige energiebesparende tips luistert het maatje goed naar de inwoner en komt met passende en slimme oplossingen. Het doel is dat de inwoner nu, maar ook later weet hoe hij energie kan besparen.  

Aanmelden
Inwoners die minder te besteden hebben en graag hulp willen van een energiemaatje kunnen zich aanmelden via: www.veluweduurzaam.nl/energiemaatje-elburg
Na de inschrijving neemt een energiemaatje contact op om een afspraak te maken.

Over deze actie
Het energiemaatje is een initiatief van gemeente Elburg en wordt uitgevoerd door  Veluwe Duurzaam, platform voor duurzaamheid.

7 gedachten over “Energiemaatje helpt inwoners gemeente Elburg die minder te besteden hebben met energiebesparing  ”

  1. Pingback: peaceful piano music

  2. Pingback: jazz and snow

  3. Pingback: calming music

  4. Pingback: calm music

  5. Pingback: healing piano music

  6. Pingback: spin238

  7. Pingback: สติ๊กเกอร์งานฌาปนกิจ

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud