Energiecoaches ontvangen certificaat van gemeenten en Veluwe Duurzaam

De energiecoaches uit de gemeenten Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek, Elburg en Ermelo, Hattem en Putten hebben de afgelopen twee weken hun certificaat gekregen van de gemeenten en Veluwe Duurzaam.

Een energiecoach denkt mee over kleine, energiebesparende maatregelen. Hij of zij kan je helpen bij het aanvragen van een subsidie of offerte-aanvraag bijvoorbeeld. In totaal zijn er 25 energiecoaches in de regio opgeleid.

Het nemen van energiebesparende maatregelen scheelt niet alleen CO2-uitstoot, maar zorgt ook voor een lagere energierekening en meer comfort in de woning. De gemeenten willen graag woningeigenaren hierin stimuleren en voorzien van passende informatie over hun eigen woonsituatie. Om inwoners daarin van advies te voorzien, zijn er energiecoaches opgeleid door duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam.

Buurman met kennis en ervaring
De vrijwilligers hebben de training via Veluwe Duurzaam gevolgd waarin zij vijf avonden lang dieper ingingen op thema’s als isolatie, ventilatie en subsidiemogelijkheden. Met deze informatie kunnen zij andere inwoners verder helpen met hun vragen omtrent kleine energiebesparende maatregelen, offerte-aanvragen en subsidiemogelijkheden. Ze zijn als het ware ‘de buurman met kennis en ervaring’.

Gesprek aanvragen
Inwoners kunnen kosteloos en geheel vrijblijvend een gesprek bij Veluwe Duurzaam aanvragen. Veluwe Duurzaam is het duurzaamheidsloket van de Noord-Veluwe waar inwoners van de zeven Noord-Veluwse gemeenten terecht kunnen voor energieadvies en advies op gebied van verduurzaming. Aanvraag voor een coachgesprek kan via www.veluweduurzaam.nl/advies/energiecoaches

Energiecoaches uit de gemeente Putten

Energiecoaches uit de gemeente Hattem

Energiecoaches uit de gemeente Ermelo + 1 energiecoach van de gemeente Nunspeet
Energiecoaches uit de gemeente Elburg
Energiecoaches uit de gemeente Nunspeet
Energiecoach uit de gemeente Oldebroek
Energiecoaches uit de Gemeente Harderwijk

6 gedachten over “Energiecoaches ontvangen certificaat van gemeenten en Veluwe Duurzaam”

  1. Pingback: meditation music

  2. Pingback: music

  3. Pingback: soothing music

  4. Pingback: relax everyday

  5. Pingback: coffee shop music

  6. Pingback: bola 808

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud