Doe mee met de Gelderse duurzame #mijn2040challenge

Zin in een challenge? Provincie Gelderland daagt alle bewoners in de provincie uit om mee te doen aan de duurzame #mijn2040challenge. De uitdaging bestaat uit meerdere onderdelen. Een van de onderdelen is de ‘vergroen je stekkie’ challenge waarbij je jouw tuin of balkon kan omtoveren tot een groen stekkie.

Bij de ‘Vergroen je stekkie’-challenge wordt iedereen uitgedaagd om de tuin of het balkon te vergroenen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van tegels voor een plant, het plaatsen van een insectenhotel of het opvangen van regenwater. Tot 17 juni kun je jouw groene tuin of balkon op de foto zetten en meedoen onder de hashtag #mijn2040challenge.

Een leuke bijkomstigheid: je kunt een prijs voor de leukste foto te winnen. Benieuwd naar de voorwaarden en de prijzen? Kijk dan op de website van Mijn 2040 Duurzaamheidschallenge.

Eerdere challenges
Eerder deze maand waren er ook andere uitdagingen. De eerste challenge was niet alleen duurzaam, maar ook sportief. Tijdens het joggen zwerfafval opruimen, oftewel plogging. Deelnemers leverden een verzamelkaart in met de meest voorkomende soorten zwerfvuil.

‘Van boer tot bord: hou het kort’-challenge
Inwoners van de provincie Gelderland worden bij deze challenge  uitgedaagd om streekproducten in de buurt te kopen én te bereiden. Tot woensdag 10 juni kan je nog meedoen aan de challenge ‘Van boer tot bord: hou het kort’.

5 gedachten over “Doe mee met de Gelderse duurzame #mijn2040challenge”

  1. Pingback: relax everyday

  2. Pingback: bossa nova music

  3. Pingback: positive jazz

  4. Pingback: cafe shop music

  5. Pingback: Springfield carts

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud