Wil je eens van gedachten wisselen over kleine, energiebesparende maatregelen? Of kom je er niet uit met het aanvragen van een subsidie? Binnen de Noord-Veluwe zijn er vrijwilligers als energiecoach beschikbaar die je graag verder helpen met je vraag.

Veluwe Duurzaam heeft een poule van energiecoaches in de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Deze energiecoaches hebben een opleiding over energiebesparende maatregelen gevolgd, zodat zij de juiste informatie en kennis in huis hebben om jou verder te helpen.

De energiecoach kan bij jou thuis langskomen of online een gesprek met je voeren. Je kunt kosteloos gebruik maken van een energiecoach. Hij of zij zal ongeveer een ander half uur de tijd nemen om jouw vragen te bespreken.

Hoe werkt het?

  1. Vraag een gesprek aan met een energiecoach door hieronder op de knop te klikken.
  2. Een energiecoach neemt binnen 5 werkdagen contact met je op, zodat jullie samen een (online) afspraak kunnen inplannen.
  3. De energiecoach komt langs op het afgesproken moment, zodat je jouw vraag met hem of haar kunt bespreken.

De energiecoach wordt mede mogelijk gemaakt door de zeven regiogemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

Scroll naar top Skip to content