Agenda & verslagen bijeenkomsten

Agenda

Terugblik bijeenkomsten

Verslag online bijeenkomst – 20 januari 2021

Op 20 januari hield de groep Aardgasvrij wonen Harderwijk een online bijeenkomst om inwoners te informeren en enthousiasmeren over aardgasvrij wonen.

Na het openingswoord van wethouder Bert van Bijsteren en een uitleg van projectleider Machiel Karels (gemeente Harderwijk) gingen de deelnemers uiteen in verschillende deelsessies. Deze deelsessies gingen over de alternatieven voor aardgas, de visie van de gemeente Harderwijk op de warmtevisie, een persoonlijk stappenplan om je woning te verduurzamen en de ervaringen van de twee Harderwijkse buurtinitiatieven GAZ (Zeebuurt) en Duurzaam Klein Stedenwaard.

Download hier de samenvatting van de avond:

Verslag Stadsgesprek II11 juni 2019

Dinsdag 11 juni 2019 vond het tweede Stadsgesprek Aardgasvrij wonen plaats in het Christelijk College Nassau-Veluwe. Zo’n 120 geïnteresseerde inwoners van de gemeente Harderwijk bezochten de avond en deden mee aan de verschillende workshops. De avond werd geopend en afgesloten door wethouder Bert van Bijsteren en voorgezeten door Nienke van Keimpema. De organisatie bedankt iedereen van harte die een bijdrage heeft geleverd aan deze avond! 

Bekijk hieronder de presentaties van de verschillende workshops:

Verslag Stadsgesprek I29 januari 2019
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud