Via de energiebieb kun je een CO2-meter lenen. In verschillende wijken zijn er ophaalpunten waar mensen hun CO2-meter kunnen ophalen. Dit kan ook in jouw wijk!

Met een CO2-meter kun je de CO2-waarde in huis meten en krijg je inzicht in de luchtvochtigheid. Hiermee krijg je een goed beeld van de ventilatie in jouw woning.

Via de website van Veluwe Duurzaam kan een CO2-meter geleend worden. Dit kan via de post of via een ophaalpunt in de buurt. Lijkt het jou leuk om een ophaalpunt te worden voor de CO2-meter? Dan kun je je hiervoor opgeven via onderstaand formulier.

Buren en anderen uit jouw wijk maken dan met jou een afspraak om een meter bij jou thuis op te halen. Je kunt ze een korte uitleg geven over de CO2-meter en spreekt met ze af wanneer ze hem weer terugbrengen.

Ook voor een korte periode is het mogelijk om een ophaalpunt te zijn in jouw wijk, bijvoorbeeld tijdens een leuke wijkactie.

Veluwe Duurzaam zorgt ervoor dat je de meter(s) inclusief informatiematerialen ontvangt en kan je ook helpen met de communicatie richting je buurt. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Meld je aan als ophaalpunt


Scroll naar top
Skip to content