Van 5 tot en met 17 oktober wordt de Week van Duurzaamheid georganiseerd  in de regio Noord-Veluwe. Organisaties en bedrijven laten in deze twee weken inwoners kennismaken met een gevarieerd aanbod van duurzame producten en diensten. De week wordt georganiseerd door Veluwe Duurzaam in samenwerking met de zeven regiogemeenten Hattem, Oldebroek, Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten.

De weken van 5 t/m 17 oktober 2020 staan in het teken van Duurzaamheid & Innovatie. Inwoners, ondernemers en organisaties bouwen samen aan een duurzame gemeente. Door deze week te organiseren willen de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten inwoners de kans geven om ideeën op te doen en om hun leefstijl en omgeving duurzamer en groener te maken.

De onderwerpen die aan bod komen, gaan over wonen, werken en vrije tijd. De activiteiten, zoals workshops, vinden plaats op diverse locaties verspreid in beide gemeenten. De nieuwste snufjes, slimme oplossingen om langer thuis te wonen, leuk en lekker gasloos koken: het komt deze week allemaal voorbij. Ervaren, uitwisselen en uitproberen staan daarbij centraal. Maar ook andere thema’s krijgen aandacht. Over energiebesparing, duurzaam renoveren en duurzaam energie opwekken kun je de hele week op verschillende momenten informatie krijgen. In de komende weken wordt het programma verder ingevuld.

Inwoners van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan activiteiten in de week van Duurzaamheid & Innovatie. Bekijk op de website van Week van Duurzaamheid welke activiteiten bij jou in de buurt worden georganiseerd.

Meedoen als bedrijf of organisatie
Je kunt als organisatie of bedrijf uit de regiogemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten meedoen door bijvoorbeeld een leuke (kortings)actie op duurzame producten, het geven van een bedrijfsrondleiding of een lekker duurzaam actiemenu in je restaurant aan te bieden. Via het aanmeldformulier kun je je hiervoor opgeven.

Scroll naar boven
Naar de inhoud springen