Let op: het is op dit moment niet meer mogelijk om iets te lenen bij de Energiebieb

Televisies, laptop, mobiele telefoon opladen, koken, een lekker warme douche: het kost allemaal energie. Maar weet jij hoeveel je verbruikt? Met de Energiemonitor krijg jij inzicht in je huidige energieverbruik en zie je gelijk of je verbruik over je budget heen gaat. En dat is best fijn met de huidige energieprijzen.

De Energiemonitor meet je elektriciteitsverbruik, je gasverbruik en de binnentemperatuur.
Let op: daarvoor moet je wel een slimme meter hebben van ná 2014. Op oudere slimme meters werkt deze monitor helaas niet. Je kunt het jaartal vinden op de meter zelf (zie foto). Ook vind je hier een lijst met compatibele meters.

Elektriciteit
De Energiemonitor geeft jouw huidige elektriciteitsverbruik en kosten weer. Aan de hand van drie segmenten kun je zie of je een laag, gemiddeld of hoog verbruik hebt. Als je zonnepanelen hebt dan kun je ook zien wanneer er elektriciteit terug geleverd wordt. Daarnaast kun je ook je verbruiksgeschiedenis bekijken. Vergelijk je huidige verbruik met dat van gister, vorige week of vorige maand.

Gas
Als je ook een slimme gasmeter hebt, dan wordt ook je gasverbruik gemeten. Net als bij het elektriciteitsverbruik kun je je huidige verbruik zien en de kosten. Ook kun je de verbruiksgeschiedenis bekijken tot wel een jaar terug.

Krijg inzicht in je energieverbruik en bespaar

Documenten

Extra hulp nodig bij het installeren van de Energiemonitor? Download de uitgebreide gebruikershandleiding of neem contact op met de Helpdesk.

Andere producten in de Energiebieb

CO2-meter

Scroll naar top
Skip to content