CO2-meter lenen
Het is belangrijk om je bewust te zijn van het CO2-gehalte in jouw woning. Daarom kun je bij Veluwe Duurzaam een CO2-meter lenen. Deze CO2-meter ontvang je per post of kan je ophalen bij een vrijwilliger uit jouw buurt. In een aantal gemeenten zijn ophaalpunten beschikbaar. Dat betekent dat je de CO2-meter gemakkelijk kunt ophalen in jouw buurt. Bij ‘locatie’ kun je de punten vinden en selecteren.

Let bij de afhaalpunten op de bemande openingstijden of maak een afspraak: alleen op deze momenten kun je een CO2-meter afhalen. Vaak zijn de openingstijden te vinden op de website van de locatie.

Als het apparaat niet beschikbaar is, word je op een wachtlijst geplaatst. Zodra de CO2-meter weer te leen is, ontvang je hierover een e-mail. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Annuleren kan op ieder moment.

Van 2 juni 2022 t/m 31 augustus 2022 is er een zomerstop. Veel mensen zetten deze (warmere) periode hun ramen in huis al open, waardoor meten minder zin heeft. Per 1 september is het weer mogelijk om een aanvraag in te dienen.

Scroll naar top
Skip to content