Vraag advies aan een van onze onafhankelijke adviseurs en ontdek hoe jullie VvE verduurzaamd kan worden!

Is jullie VvE toe aan verbetering of willen jullie inzicht in de mogelijkheden om het gebouw te verduurzamen? Vraag dan een energieadviesgesprek aan met één van onze onafhankelijke adviseurs. De adviseur komt bij jullie (bestuur) langs en neemt een uur tot anderhalf uur de tijd om jullie woonsituatie en wensen te bespreken en om jullie vragen te beantwoorden. Dat kunnen vragen zijn als: 

  • Welke stappen kunnen wij het beste als eerste zetten als wij onze VvE willen verduurzamen?  
  • Welke duurzame installaties zijn interessant voor onze VvE?
  • Welke kosten komen ongeveer op ons af?
  • Welke subsidies zijn er waar kunnen wij gebruik van maken?

Let op! Er worden geen berekeningen gemaakt over toekomstige energiebesparing en terugverdientijden in dit eerste energieadviesgesprek.

Na een eerste oriënterende energieadviesgesprek kan jullie VvE eventueel gebruikmaken van de SEEH-subsidie voor vervolgadvies en begeleiding. Tijdens het energieadviesgesprek denkt de adviseur graag met jullie mee welke variant van advies en begeleiding voor jullie het meest gunstig is. Jullie kunnen er namelijk maar één keer gebruik vanmaken.

Hoe kan ik de kosten van mijn energieadviesgesprek terugvragen?

1. Vraag een energieadviesgesprek aan
Vraag een energieadviesgesprek aan via het online formulier.

2. Ontvang de energieadviseur aan huis
Een onafhankelijke energieadviseur komt bij jullie VvE langs en geeft advies. Na dit gesprek ontvangen jullie een schriftelijke samenvatting per e-mail met een stappenplan, de belangrijkste aandachtspunten per maatregel en andere relevante informatie over subsidies, enz. 

3. Betaal € 150,- na het ontvangen van de samenvatting van het gesprek
Jullie betalen € 150,- (in plaats van € 250,-) voor dit advies. Dit bedrag van € 150,- kunnen jullie later terugkrijgen (zie stap 5). Na de betaling ontvangen jullie een voucher.

4. Voer een duurzame maatregel uit
Aan de hand van het advies van de energieadviseur voeren jullie binnen twee jaar een duurzame maatregel uit van minimaal € 1.500,-. Wanneer jullie dit niet doen is stap 5 niet van toepassing. 

5. Lever de voucher en factuur in
Jullie leveren de voucher + factuur in bij Veluwe Duurzaam. Veluwe Duurzaam stort het bedrag van € 150,- terug op jullie rekening.

VvE’s in de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten kunnen gebruik maken van een energieadviesgesprek. 

Scroll naar top
Skip to content