31 juli 2022 – De laatste dag om 25 – 50% korting op energiebesparende maatregelen te krijgen

Van 14 februari tot en met 31 juli loopt de Energiebespaaractie. Tijdens deze actie kun je korting krijgen als je een product koopt dat energie bespaart en/of isoleert. Denk bijvoorbeeld aan radiatorfolie, deurdrangers of dakisolatie.

Wat – Energiebespaaractie
Waar – Alle bouwmarkten in de regio Noord-Veluwe
Wanneer – Van 14 februari 2022 tot en met 31 juli 2022
Voor wie – Inwoners van de gemeenten Hattem, Harderwijk, Elburg, Ermelo, Nunspeet, Oldebroek en Putten

De Energiebespaaractie is er voor inwoners die kleine of grote maatregelen willen uitvoeren om energie te besparen. Op de producten waarmee grotere projecten kunnen worden uitgevoerd (bijvoorbeeld dakisolatie, vloerisolatie of een inductieplaat) ontvang je 25% korting, met een maximum van € 100.
Koop je producten waarmee je kleine maatregelen neemt (bijvoorbeeld deurdrangers, buisisolatie of ledverlichting) dan kun je 50% korting ontvangen, met een maximum van € 50.

Bon declareren
Om mee te doen aan deze actie moet je een product bij een bouwmarkt kopen dat meedoet aan de actie. Op de website van Veluwe Duurzaam kun je het overzicht terugvinden van de producten die in aanmerking komen. Een andere voorwaarde is dat het product tussen 14 februari en 31 juli 2022 is gekocht. Vergeet de bon niet mee te nemen! Deze heb je namelijk nodig om aan te tonen dat je het product daadwerkelijk hebt gekocht.

Scroll naar top
Skip to content