Heb jij een eigen woning met een hoge energierekening? Of heb je het idee dat de isolatie van je woning beter kan? Een warmtescan biedt inzicht in het warmteverlies van een woning.

Een warmtescan laat het warmteverlies van je gevels zien. Met een speciale infraroodcamera kan een energiecoach zien waar je woning goed is geïsoleerd en waar het beter kan. De coach legt aan de hand van de foto uit waar de kansen liggen voor jou om energie te besparen. Deze warmtescan is bedoeld voor woningeigenaren . Als woningeigenaar heb je namelijk zelf in handen of je je woning beter gaat isoleren.

Wij maken geen warmtescans van huurwoningen, omdat de woningbouwcorporatie of de particuliere verhuurder verantwoordelijk zijn voor het beter isoleren van de woning. Huurders kunnen wel gebruik maken van onze energiecoaches voor advies en het nemen van kleine energiebesparende maatregelen. Kijk hier voor alle tips en advies voor huurders.

Laat ’s winters een warmtescan maken
Om een goede foto te kunnen maken van jouw woning is het belangrijk dat er een groot temperatuurverschil is tussen binnen en buiten. Daarom kunnen de warmtescans alleen in de winterperiode gemaakt worden.

In de vroege winterochtenden tussen oktober en maart gaan onze energiecoaches op pad om de warmtescan te maken. Op een later moment maakt één van de energiecoaches een afspraak met je om de foto toe te lichten. Zowel het maken van de foto als het gesprek met de coach is kosteloos.

Geef je op voor een warmtescan
Wil jij weten waar de isolatie, kierafdichting of beglazing beter kan in jouw woning? Meld je aan voor de gratis warmtescan voor woningeigenaren. Bij het fotomoment hoef je niet aanwezig te zijn. Een energiecoach neemt ’s ochtends vroeg een foto van jouw woning en licht deze op een later moment toe.

Scroll naar top
Skip to content