Let op: het is op dit moment niet meer mogelijk om je in te schrijven voor het energiespreekuur!

Schrijf je in voor het online energiespreekuur en stel je vraag

Heb je één concrete vraag over het verduurzamen van jouw woning? Stel hem dan tijdens het energiespreekuur. Tijdens dit gesprek krijg je gratis woningadvies van een energieadviseur.

Let op: De wachttijd voor het energiespreekuur is ongeveer 7-10 werkdagen.

Denk bijvoorbeeld aan advies over de vervanging van jouw oude cv-ketel of extra uitleg bij offertes van bedrijven. Het energiespreekuur helpt je om een eerste stap of een vervolgstap te kunnen zetten richting het verduurzamen van jouw woning.

Let op: Heb je een omvangrijke vraag over het verduurzamen van je hele woning? Vraag dan een energieadviesgesprek aan. Dan krijgt de adviseur sneller een completer beeld van je woning en kan hij je beter adviseren.

Waar?

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) vinden de gesprekken online/telefonisch plaats. Bij het invullen van het formulier kun je jouw voorkeur aangeven.

Wanneer?

Stem met de energieadviseur een geschikt moment af. Het gesprek duurt maximaal 25 minuten.

Door wie?

Het gesprek wordt door één van de onafhankelijke energieadviseurs van Veluwe Duurzaam gevoerd. Deze adviseurs hebben een eigen adviesbureau en zijn op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving.

Voor wie?

Het gesprek is geschikt voor iedere huiseigenaar uit één van de zeven regiogemeenten: Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet, Hattem, Oldebroek en Elburg.

Scroll naar boven
Naar de inhoud springen