Misschien twijfel je nog of een energiecoachgesprek jou verder kan helpen met de vragen die je hebt. Of ben je benieuwd hoe andere inwoners het gesprek hebben ervaren. Op deze pagina kun je de ervaringsverhalen van inwoners die je zijn voorgegaan bekijken. En besluit je vervolgens om ook een energiecoach in huis te halen?

Kleine maatregelen en praktische hulp

Edy van Beekum–Kroon uit Ermelo heeft een energiecoachgesprek aangevraagd, omdat ze minder geld wilde uitgeven aan energie. Met kleine maatregelen en praktische hulp kan zij nu eenvoudig energie besparen.

Vochtproblemen en te weinig ventilatie

Johan Janssen uit Nunspeet vroeg een energiecoachgesprek aan omdat hij last had van vocht en te weinig ventilatie had. Na een prettig gesprek wist de familie Janssen waar ze aan toe waren en welke vervolgstappen zij konden maken.

Van het aardgas af

Dick Runherd uit ’t Loo haalde een energiecoach in huis om te kijken of hij van het aardgas af kan. Met tips over maatregelen om dit te bereiken kan hij nu goed voorbereid het gesprek aangaan met installateurs.

Onafhankelijk advies

Helga Wijnne uit Elburg zag haar energiekosten stijgen het afgelopen jaar. Doordat de energiecoach onafhankelijk kwam meekijken naar de situatie weet ze nu wat ze wil laten doen om minder energie te hoeven gebruiken.

Deel je verhaal

Heb jij ook een energiecoachgesprek gehad en wil je dit graag met anderen delen (op beeld of met een geschreven verhaal)? Mail of bel dan naar onze helpdesk via helpdesk@veluweduurzaam.nl of 0525 701015.

Scroll naar boven
Naar de inhoud springen