De energiecoaches van de gemeente Oldebroek helpen jou graag verder met jouw vraag. Bekijk hieronder wie de coaches zijn en wat zij voor jou kunnen betekenen.

Bart van Schie

Oldebroek

Duurzaamheidsambitie van de gemeente heeft geresulteerd in een A+++ energielabel voor het gemeentehuis. Voor de energiebesparing van de resterende 9500 huishoudens is nog een lange weg te gaan waarbij dit initiatief kan helpen. Het lijkt onmogelijk. Tot je het doet.

Maurice van Rooijen

Oldebroek

Ik adviseer je graag met het verduurzamen van je huis en kan je hierbij tips en adviezen geven.

Wim Pelleboer

Wezep

Bewust omgaan met energie, energiebesparing en het milieu worden steeds belangrijker in deze tijd. Graag wil ik met je nadenken over de mogelijkheden die er voor jou zijn om hierin een bijdrage te leveren.

Arie-Jan van Oort

Oldebroek

Ik wil graag mensen blij maken met advies rondom energiebesparing. Dat is goed voor het milieu en de portemonnee.

Paul de Jong

Oldebroek

Sinds mijn pensioen hou ik mij meer met energie en milieu bezig, met name met onze jarendertigwoning. Ik wil mijn ervaring en kennis graag gaan inzetten om anderen ook op weg te helpen naar minder energieverbruik.

Jeroen Brouwer

Wezep

Graag laat ik je zien dat verduurzaming mogelijk is. Dat het eenvoudiger is dan je denkt; financieel goed haalbaar is en je wooncomfort vaak ook nog eens verbetert.

Ronny van ’t Hul

Oldebroek

Jouw energieverbruik verlagen, het verduurzamen of zelfs je woning aardgasvrij maken? Als energiecoach denk ik graag met je mee.

Scroll naar boven
Naar de inhoud springen