De energiecoaches van de gemeente Harderwijk helpen jou graag verder met jouw vraag. Bekijk hieronder wie ze zijn en wat ze voor jou kunnen betekenen.

Frans van Grunsven

Ik wil een gezonde aarde voor mijn (klein)kinderen door nu energiezuinige maatregelen te nemen. Dit levert ook gelijk een financiële besparing op.

Bertus van der Horst

De fossiele brandstoffen raken langzamerhand op. Ik wil nu niet denken ‘het zal mijn tijd wel duren’. Ik denk aan mijn kleinkinderen en wil graag mijn steentje bijdragen aan meer duurzaamheid.

Tom ten Heggeler

Ik wil bijdragen aan een betere wereld en anderen stimuleren om alternatieve energiebronnen te gebruiken. Ik wil graag mijn persoonlijke ervaring als adviseur inzetten en mijn kennis overdragen.

Arjan Spiering

Ik wil graag helpen met concreet uitvoerbaar advies over de juiste volgorde van verduurzamen. En zo te voorkomen dat je verdwaald in het ‘doolhof’ van mogelijkheden.

Mattheu Brinke

Het is voor mij een fijne gedachte dat ik andere mensen mag helpen met hun energievraagstuk. Daarbij kan ik mijn opgebouwde bouwtechnische kennis goed gebruiken. Hopelijk kan mijn advies u een beter energie perspectief bieden.


Patricia Honig

Isoleren is belangrijk om minder fossiele brandstoffen te gebruiken, maar ook kleine aanpassingen helpen en gedragsverandering is wel het lastigst. Graag denk ik mee over waar voor u mogelijkheden liggen.

Martin van Hemert

Door mijn achtergrond als technicus ben ik erg geïnteresseerd in de diverse methoden om huizen te verduurzamen. Het is voor u en mij een uitdaging om met de beschikbare energie goed om te gaan.

Leo Huisman

Verduurzamen doen we met zijn allen. Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan onze natuur, jouw comfort en … jouw besparing op de energiekosten.

Rien Bregman

Welke stappen kun jij in jouw huis zetten naar een duurzamere wereld? Ik denk graag met je mee om samen te ontdekken hoe je minder energie verbruikt. Op naar een schonere toekomst.

Jan Willem Schutter

Heb jij dat ook: dat je je energiebesparingsmogelijkheden wel eens met een onafhankelijk iemand wilt doornemen? Wellicht komen we samen verder.

Scroll naar boven
Naar de inhoud springen