De energiecoaches van de gemeente Harderwijk helpen jou graag verder met jouw vraag. Bekijk hieronder wie ze zijn en wat ze voor jou kunnen betekenen.

Frans van Grunsven

Ik wil een gezonde aarde voor mijn (klein)kinderen door nu energiezuinige maatregelen te nemen. Dit levert ook gelijk een financiële besparing op.

Bertus van der Horst

De fossiele brandstoffen raken langzamerhand op. Ik wil nu niet denken ‘het zal mijn tijd wel duren’. Ik denk aan mijn kleinkinderen en wil graag mijn steentje bijdragen aan meer duurzaamheid.

Tom ten Heggeler

Ik wil bijdragen aan een betere wereld en anderen stimuleren om alternatieve energiebronnen te gebruiken. Ik wil graag mijn persoonlijke ervaring als adviseur inzetten en mijn kennis overdragen.

Arjan Spiering

Ik wil graag helpen met concreet uitvoerbaar advies over de juiste volgorde van verduurzamen. En zo te voorkomen dat je verdwaald in het ‘doolhof’ van mogelijkheden.

Leo Huisman

Verduurzamen doen we met zijn allen. Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan onze natuur, jouw comfort en … jouw besparing op de energiekosten.

Jan Willem Schutter

Heb jij dat ook: dat je je energiebesparingsmogelijkheden wel eens met een onafhankelijk iemand wilt doornemen? Wellicht komen we samen verder.

Scroll naar top
Skip to content