De energiecoaches van de gemeente Ermelo helpen jou graag verder met jouw vraag. Bekijk hieronder wie ze zijn en wat ze voor jou kunnen betekenen.

Ruud de Jong

Als je fossiele energie verbruikt, is het voor altijd weg. Verbranding van fossiele energie levert extra CO2 in de atmosfeer op, met ernstige gevolgen voor alle mensen en dieren. Dit motiveert me om anderen te ondersteunen op een andere – toekomstbestendige – manier met energie en de aarde om te gaan.

Riet Bezemer

Sinds 2012 zijn we bezig om onze woning (uit 1962) energiezuiniger te maken. Inmiddels hebben we praktisch alle mogelijke isolatiemaatregelen getroffen en zijn we toe aan de volgende stap: het onderzoeken hoe de installaties aan te passen om zonder aardgas te kunnen. De opgedane ervaringen deel ik graag met anderen.

Aart Hoogendoorn

Vanuit mijn interesse in ontwikkelingen van techniek en de toepassing ervan, help ik graag anderen met het beoordelen van hun woonsituatie, wensen, energiegebruik en budget. Zo kunnen we de mogelijkheden  bespreken om jouw wensen mogelijk te maken.

Han Kattenwinkel

Ik geef al 15 jaar voorlichting over energiebesparing in de woning bij Natuur- en Milieu Platform Ermelo. Daarvoor maak ik ook al diverse jaren warmtebeeldfoto’s.

Scroll naar top
Skip to content