De energiecoaches van de gemeente Elburg helpen jou graag verder met jouw vraag. Bekijk hieronder wie ze zijn en wat ze voor jou kunnen betekenen.

Pieter Teitsma

Elburg

Door zelf te experimenteren qua duurzaamheidmaatregelen kan ik anderen motiveren. Gewoon doen! Elke stap, hoe klein ook, is er één.

Stefan Wilms

Elburg

Ik vind het mooi om een leven te leiden waarbij je de aarde zo min mogelijk belast. Duurzaamheid is heel breed: huis, voeding, energie, auto, alles valt eronder.

Daan Hoogland

’t Harde

Vanuit mijn streven om energie zo efficiënt mogelijk te benutten, stel ik mijn kennis en ervaring graag ter beschikking aan iedereen die daartoe de behoefte voelt.

Jaap van de Poll

Elburg

Graag deel ik mijn kennis en ervaring in energiebesparende maatregelen door het geven van praktische en uitvoerbare adviezen. Voor een duurzamere en leefbare wereld voor nu en later!

Jos de Jongh

Elburg

Graag help ik om te zoeken naar oplossingen op het gebied van energiegebruik. Met concrete adviezen kan ik helpen met energiebesparing en comfortverbetering. Soms kunnen kleine aanpassingen al veel betekenen.

Reinier Wiskerke

’t Harde

In 2009 ben ik gestart met besparende maatregelen zoals isolatie. Vanaf 2020 ben ik van het gas af gegaan. Mijn  doel is ook u  inspiratie en ideeën te geven bij het gaan naar comfortabel energiezuiniger bestaan.

Hendri Broekhuizen

Elburg

Voor het nemen van een (eerste) duurzame stap is soms een zetje in de goede richting nodig. Ik help u graag met de eerste stap door u enthousiast te maken en door het geven van tips.

Scroll naar boven
Naar de inhoud springen