Is jouw woning toe aan verbetering of wil je inzicht in de duurzame mogelijkheden van jouw huis? Vraag dan een energieadviesgesprek aan met één van onze onafhankelijke adviseurs. De adviseur komt bij jou thuis en neemt een uur de tijd om jouw woonsituatie en woonwensen te bespreken en om jouw vragen te beantwoorden. Dat kunnen vragen zijn als: 

– Welke stappen kan ik het beste als eerste zetten als ik mijn woning wil verduurzamen?  
– Welke duurzame installaties zijn interessant voor mijn woning?
– Wat is het financiële plaatje?
– Welke materialen kan ik gebruiken?  

Hoe werkt het?
1. Vraag een energieadviesgesprek aan via deze website (zie de groene button op deze pagina).
2. Een onafhankelijke energieadviseur komt bij jou thuis en geeft advies. Na dit gesprek ontvang je een schriftelijke samenvatting per e-mail met de belangrijkste punten. In dit document vind je ook andere relevante informatie (contactpersonen en informatie over subsidies). 
3. Je betaalt € 75,- (in plaats van € 150,-) voor dit advies. Dit bedrag van € 75,- kun je later terugkrijgen (zie stap 6 en 7).
4. Na de betaling ontvang je een voucher.
5. Aan de hand van het advies van de energieadviseur voer je een duurzame maatregel uit van minimaal € 750,-. Wanneer je dit niet doet, zijn stappen 6 en 7 niet van toepassing. 
6. Je levert de voucher + factuur in bij Veluwe Duurzaam.
7. Veluwe Duurzaam stort het bedrag van € 75,- euro terug op jouw rekening. 


Inwoners van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek of Putten kunnen gebruik maken van een energieadviesgesprek. 

Energieadviesgesprek aanvragen >


Meer informatie over het energieadviesgesprek >
Wie zijn de adviseurs? >

Scroll naar boven
Naar de inhoud springen