Een goed advies is het halve werk. Het is aan te bevelen om een adviseur langs te laten komen als u voor het eerst of opnieuw duurzame maatregelen wilt nemen voor uw VvE. Een advies geeft richting en voorkomt dat u maatregelen neemt waar u later spijt van krijgt. Daarnaast houden adviseurs rekening met het totaalplaatje, waardoor u altijd een integraal advies krijgt.

Adviseurs

Hanno van der Mark
Hanno van der Mark geeft u een betrouwbaar, goed onderbouwd advies waar u op kunt bouwen.

Bekijk meer informatie of maak een afspraak >

Marian Blokker
In ons klimaat bent u voor een groot deel van de tijd binnenshuis. Hoe fijn is het dan om een comfortabele, gezonde en energiezuinige woonruimte te hebben. Ik ben energieadviseur en help u bij het verduurzamen van uw woning, daarbij kijk ik behalve naar de mogelijkheden voor energiebesparing ook naar het binnenmilieu, de mogelijkheden om milieuvriendelijke (bouw)materialen te gebruiken om een zo mens- en milieuvriendelijke leef en werkplek te creëren.

Bekijk meer informatie of maak een afspraak >

Afbeeldingsresultaat voor rene de brouwer

René de Brouwer
Als u zich zorgen maakt over de hoogte van uw jaarlijkse energielasten, met de wetenschap dat ze de komende 10 jaar verder zullen stijgen, schakel ons dan in. We brengen het energieverbruik in kaart en maken projecties van energiekosten naar de toekomst toe. We gaan op zoek naar praktische mogelijkheden om het energieverbruik terug te dringen. We ramen de kosten van alle verbetermaatregelen die we aandragen. Ook bepalen we de rentabiliteit van zo’n investering.

Bekijk meer informatie of maak een afspraak >

Scroll naar boven
Naar de inhoud springen