Cv-inregelactie ‘Laat je cv inregelen door een installateur en ontvang korting’

Haal meer uit je cv-installatie en bespaar op je energierekening! Hoe? Door mee te doen met de actie ‘Laat je cv inregelen door een installateur en ontvang korting’!

Wat is de actie ‘Laat je cv inregelen door een installateur en ontvang korting’?

Het waterzijdig inregelen van de cv-installatie kost normaal gesproken tussen de € 300,- en € 500,- . Dit hangt af van de radiatoren die je hebt. Inwoners die hun cv-installatie willen laten inregelen door een installateur, kunnen na afloop 100,- euro terugkrijgen via Veluwe Duurzaam. Bonnen kunnen van 4 januari 2021 tot 31 maart 2021 geüpload worden.

Waarom zou ik mijn cv laten inregelen?

Heb jij een hoge energierekening en is je huis niet comfortabel warm? Dat kan betekenen dat je cv-ketel niet goed is ingesteld en niet in balans is. Daardoor krijgen de radiatoren die dicht bij de cv-installatie zitten de meeste warmte en de radiatoren die verder weg zitten juist minder warmte. Door de cv-installatie weer in balans te brengen, wordt het warme water over elke radiator gelijkmatig verdeeld. Het resultaat? Een jaarlijkse besparing tussen de € 70,- en € 350,- én het is overal weer lekker warm in huis. Ben je een handige doe-het-zelver? Klik dan hier om te kijken hoe je zelf aan de slag kunt!

Hoe kan ik meedoen aan de actie?

Met deze stappen kun jij voordelig laten inregelen

Maak zelf een afspraak bij een installatiebedrijf naar keuze om de cv-installatie waterzijdig te laten inregelen.

Het bedrijf komt langs om de cv-installatie waterzijdig in te regelen.

Je ontvangt de factuur van het bedrijf en betaalt deze.

Upload de factuur van het waterzijdig-inregelen op deze pagina en ontvang € 100,- retour van Veluwe Duurzaam.

Wat moet er worden aangepast aan mijn cv?

Er zijn veel verschillende technieken om je cv waterzijdig in te regelen. Tijdens het inregelen zorgt de installateur ervoor dat elke radiator de juiste hoeveelheid water krijgt door de maximale doorstroomopening van de radiator in te stellen. De installateur kijkt naar de aanvoertempratuur van het water en de afvoertempratuur. Een radiator die verder weg zit, moet een grotere opening krijgen dan een radiator die dicht bij de installatie zit. Het inregelen kun je laten doen tijdens het plaatsen van een nieuwe ketel, maar ook bij een oudere installatie is dit mogelijk.

Voor wie is de actie geldig?

Deze actie wordt aangeboden door de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten. De actie is alleen geldig voor inwoners van deze gemeenten.

Veelgestelde vragen

Wat is Veluwe Duurzaam?

Veluwe Duurzaam is hét duurzaamheidsloket voor de Noord-Veluwse gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Hier kun je terecht met vragen over het verduurzamen van jouw huis en tuin. Ook organiseert Veluwe Duurzaam leuke acties zoals deze ‘cv-inregel actie’.

Tot wanneer kan ik mijn bon declareren?

Je kunt je bon inleveren tussen 4 januari en 31 maart.

Wat moet ik doen als het versturen van het formulier niet lukt?

Lukt het versturen van het formulier niet? Mail dan naar info@veluweduurzaam.nl.

Wat moet ik doen als ik geen bon kan uploaden?

Het uploaden kan via de uploadknop. Lukt dit toch niet? Dan kun je een vinkje zetten onder de uploaden knop in het vakje ‘het lukt mij niet om de bon te uploaden’. Vul wel de rest van de gegevens in en verstuur het formulier. Je ontvangt dan informatie over hoe je jouw bon toch kunt versturen.

Mag iedereen mee doen aan deze actie?

Nee, de actie is alleen voor inwoners van Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten. De actie geldt niet voor inwoners.

Hoelang duurt het voordat ik mijn geld terug ontvang?

Het duurt ongeveer 8 weken voordat het geld op de rekening staat.

Scroll naar top
Skip to content