Bespaar op je energierekening door je cv in te laten regelen!

Waarom zou ik mijn cv laten inregelen?

Als je huis niet overal comfortabel warm is kan dat betekenen dat je cv-ketel niet goed is ingesteld en niet in balans is. Daardoor krijgen de radiatoren die dicht bij de cv-installatie zitten de meeste warmte en de radiatoren die verder weg zitten juist minder warmte. Door de cv-installatie weer in balans te brengen, wordt het warme water efficiënt over elke radiator gelijkmatig verdeeld. Het resultaat? Een jaarlijkse besparing tussen de € 70,- en € 350,- én het is overal weer lekker warm in huis.

Voor wie is de actie geldig?

Deze actie wordt aangeboden door de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten. De actie is alleen geldig voor inwoners van deze gemeenten.

Hoe kun je meedoen?

Laat je cv inregelen

Cv laten inregelen – installateur
Je kunt je cv laten inregelen door een installateur. De kosten hiervan zijn tussen de €300 en €500 euro, afhankelijke van het aantal radiatoren. Je kunt tussen 5% en 15% besparen op je energierekening. Tijdens deze actie kun je de factuur van de installateur inleveren bij Veluwe Duurzaam om €100 retour te krijgen. Klik hier voor meer informatie over cv laten inregelen.

Veelgestelde vragen

Wat is Veluwe Duurzaam?

Veluwe Duurzaam is hét duurzaamheidsloket voor de Noord-Veluwse gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Hier kun je terecht met vragen over het verduurzamen van jouw huis en tuin. Ook organiseert Veluwe Duurzaam leuke acties zoals deze ‘cv-inregel actie’.

Mag iedereen mee doen aan deze actie?

Nee, de actie is alleen voor inwoners van Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten. De actie geldt niet voor bedrijven.

Is het niet meer mogelijk om een cv-inregelkit aan te vragen?

We begonnen deze actie met twee mogelijkheden: je cv-ketel zelf inregelen met een cv-inregelkit die je met korting kon bestellen en de cv-ketel laten inregelen door een installateur en geld terug ontvangen. Er zijn veel inwoners die gebruik hebben gemaakt van de cv-inregelkit. Alle kits zijn dan ook op en het is niet meer mogelijk om een cv-inregelkit aan te vragen. Je kunt tot 31 maart wél gebruik blijven maken van de actie om geld terug te ontvangen wanneer een installateur bij je langs komt.

Scroll naar top
Skip to content